Признателност към служителите от СБДПЛР Котел

09.12.2015 / 14:02

Навечерието на най-светлите, семейни празници е моментът, в който всички ние правим своя равносметка за изминалата година. Гледайки назад откриваме своите грешки, гледайки напред чертаем своите стъпки през идващата нова година.

Това е моментът, в който изказваме своята благодарност към хората, които са ни помогнали да стигнем там, където сме в момента. Хората, пренебрегвали собствените си деца, за да помагат на чуждите.

Благодарение на грижите и професионалната рехабилитация, която получаваме в СБДПЛР Котел, преди по-малко от месец дъщеричката ни направи своите първи самостоятелни крачки с проходилка. В продължение на две дълги години, виждахме тази гледка само в сънищата си. В болницата децата ни срещат не само служебен професионализъм, но и невероятно човешко отношение от страна на рехабилитатори, администрация и помощен персонал. Отношението е важен момент от работата с деца, и за съжаление малко са специализираните заведения в България, където сме срещали такова.

От името на цялото ни семейство изказваме най-искрена и сърдечна благодарност към всеки един служител на СБДПЛР Котел за това, което дъщеричките ни Теодора и Диляна представляват в момента. Напълно убедени сме, че с Ваша помощ ще направим дълго чаканата от нас прощъпулка. А всяко посещение при Вас ни води с една крачка напред към този миг!

Благодарим, че Ви има!

 

Семейство Терзиеви

Димитър, Мария и тризначките Теодора, Калина и Диляна, 3 годинки

 
 

Copyright © 2008-2024 Специализирана болница за рехабилитация-Котел ЕООД | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев