Процедурата за избор на регистриран одитор бе проведена при спазването на всички законови и подзаконови нормативни актове

27.10.2021 / 13:23

Във връзка с процедурата по избор на регистриран одитор, който да извърши независим финансов одит и заверка на годишния финансов отчет за финансовата 2021година на „Специализирана болница за рехабилитация – гр. Котел” ЕООД

 

Уведомяваме заинтересованите лица, че процедурата за избор на регистриран одитор бе проведена при спазването на всички законови и подзаконови нормативни актове.

Управителят на лечебното заведение утвърди Протокол № 1 на комисията относно процедурата с предмет „Избор на регистриран одитор за извършване на независим финансов одит и заверка на годишния финансов отчет на „СБР-Котел”ЕООД за финансовата 2021г.” , определена със Заповед № РД-04-138/18.10.2021г. С този протокол се взе решение, съгласно което бяха допуснати до участие за разглеждане на офертите на следните кандидати: „АБВП-ОДИТ СТАНДАРТ” ООД /одиторско дружество/ и на Явор Станиславов Анастасов /регистриран одитор/.

С последващо решение, взето и утвърдено със същия протокол, комисията класира на първо място офертата на участника „АБВП-ОДИТ СТАНДАРТ”ООД. Тази оферта ще бъде предложена за одобрение на Министъра на здравеопазването, който е органът, упражняващ правата на държавата в предприятието.

 

Към настоящото уведомление е приложен Протокол № 1 от проведеното заседание на комисията, както и проект за договор.

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 „Специализирана болница за продължително лечение и рехабилитация - Котел“ ЕООД | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев