Във връзка с конкурса за избор на изпълнител, който да обезпечи нуждите на „СБР–Котел” ЕООД от комплексно банково обслужване

03.01.2023 / 15:52

Във връзка с конкурса по документи за избор на изпълнител, който да обезпечи нуждите на „Специализирана болница за рехабилитация – гр. Котел” ЕООД от комплексно банково обслужване.

 

Уведомяваме заинтересованите лица, че процедурата за избор на изпълнител, който да обезпечи нуждите на „Специализирана болница за рехабилитация – гр. Котел” ЕООД от комплексно банково обслужване бе проведена при спазването на всички законови и подзаконови нормативни актове.

Управителят на лечебното заведение утвърди Протокола на конкурсната комисията, определена със Заповед № РД-03-160/21.12.2022г. и избрана за целите на процедурата с предмет: „Провеждане на конкурс по документи за избор на изпълнител, който да обезпечи нуждите на „СБР-Котел”ЕООД от комплексно банково обслужване”. С този протокол се взе решение, съгласно което бе допусната до участие и разгледана единствената постъпила в срок оферта, а именно тази на „ОБЩИНСКА БАНКА”АД.

С последващо решение, взето и утвърдено със същия протокол, конкурсната комисията класира на първо място офертата на кандидата „ОБЩИНСКА БАНКА”АД. Управителят на „СБР-Котел” ЕООД определи единственият оферент за спечелил конкурса със Заповед № РД-03-01/03.01.2023г.

Към настоящото уведомление е приложен Протоколът на конкурсната комисия, утвърден от управителя, както и заповедта на последния, с която се определя спечелилия конкурсната процедура кандидат.

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 Специализирана болница за рехабилитация-Котел ЕООД | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев