Търг за отдаване под наем на помещение в СБР-Котел за Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по ФРМ

26.02.2016 / 15:41

 

 

 

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ-КОТЕЛ ЕООД

 

 

З А П О В Е Д №РД-03-29/23.02.2016г.

 

На основание чл. 11, т. 10, т. 15 и чл. 17, ал.1, т.7 от ПРУПДТДДУК и чл.5 от ВПОНИ ,“Специализирана болница за рехабилитация – Котел “ – ЕООД , представлявана от Управителя Д-р ЦВЕТАН ГЕОРГИЕВ ВЛАХОВ, провежда търг с явно наддаване за отдаване под наем на недвижим имот, част от имот Частна Държавна Собственост, построен в поземлен имот, с идентификатор 39030.505.71 , с адрес гр. Котел , Област Сливен , ул. „Изворска№ 85 , за медицинско обслужване на гражданите от региона, както следва:

 

1.Самостоятелно помещение ,находящо се на стълбищна площадка в източно стълбище, представляващо лекарски кабинет с обща площ 21,00 кв.м

 

3. В обекта следва да се осъществява медицинско обслужване на живеещи и временно пребиваващи в региона по ред и начин, определени в действащата нормативна уредба за здравното осигуряване и включително и тази на НЗОК ,както и на пациенти на СБР-Котел ЕООД чрез Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по физикална и рехабилитационна медицина.

4. Вид на процедурата – търг с явно наддаване. Вид на заседанието – открито.

 

` 5. Срокът на договора за наем е както следва :

 

5.1. За отдаваното под наем помещение ще бъде подписан договор за 1 година, считано от датата на подписване на договора за наем, като след изтичане на този срок, договора се продължава с още 1 година, по взаимно съгласие на двете страни и при условие, че не са констатирани нарушения на договора от Наемателя, като условията са посочени в конкурсната документация. Начин на плащане: по банков път, ежемесечно до 10-то число на текущия месец или друг начин отразен надлежно в двустранно подписано споразумение

 

6. ДАТА на провеждане на търга 11.03.2016г.

 

7. НАЧАЛЕН ЧАС за провеждане на конкурсната процедура -10.00ч.

 

8. МЯСТО на провеждане на конкурсната процедури –заседателната зала на СБР-Котел ЕООД –гр.Котел ,ул.”Изворска”№85

 

9. НАЧАЛНАТА ТРЪЖНА ЦЕНА за наем е в размер на 2.50лв/кв.м с вкл.ДДС . Всяка следваща стъпка не може да бъде по-малка от 10% от обявената начална наемна цена.

 

10. За да се участва в конкурсната процедура е необходимо да се закупят конкурсни документи и се подава заявление за участие.

 

11. Оглед на обекта се извършва всеки ден от 8.00ч. до 12.00 часа в периода от 25.02.2016г. до 10.03.2016 г., след представяне на документ за закупена конкурсна документация и в присъствието на служител от дружеството.

 

12. Конкурсът ще се проведе от комисия , назначена със заповед на УПРАВИТЕЛЯ на дружеството.

 

12. Срокът за представяне на заявление за участие в конкурса и приложенията към него е до 12.00 часа на 10.03.2016г., които следва да се подадат лично или по пощата , с обратна разписка на адреса на дружеството.

 

13. Депозитът за участие в тръжната процедура е в размер на 20.00лв, който следва да се плати в касата на дружеството , до деня предхождащ конкурса.

Документ за платения депозит се прилага към документите по заявлението за участие в конкурсната процедура.

 

14. Ако за някои от помещенията не се яви кандидат или има подадено заявление, но не отговаря на изискванията ,определени в настоящата заповед , ще се проведе втори търг, при същите условия , на 18.03.2016г. от 10.00ч.

 

15. Цената на конкурсната документация е в размер на 50.00 лева, която се заплаща в касата на дружеството и се получава от длъжностното лице.

 

Допълнителна информация може да бъде получена в офиса на дружеството или на телефон за контакти 0889880211

 

РЕД ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТЪРГА:

§ Търгът ще се проведе по реда на чл.15д и сл. от ПРУПДТДДУК. Когато на търга се яви само един кандидат от подалите заявление, търгът се отлага с два часа и ако след този срок не се яви друг от кандидатите, явилия се се определя за спечелил търга ПО ПРЕДЛОЖЕНАТА ОТ НЕГО ЦЕНА, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-НИСКА ОТ НАЧАЛНАТА ТРЪЖНА ЦЕНА!

§Спазването на законовите положения при оформянето на документацията се определя от юриста по договор със СБР-Котел ЕООД

§Комисията проверява редовността на подадените документи,след което подрежда,оценява и класира ценовите предложения на допуснатите кандидати.Изготвя протокол за проведения търг.Протоколът се представя на управителя на болницата за утвърждаване на спечелилия кандидат с изрична заповед

§Условията на търга се оповестяват в един регионален ежедневник, най-малко 15 дни преди провеждането на конкурса.Извлечение от настоящата заповед да се постави на видно място в болницата, в тридневен срок от издаването й!

 

 

 

 

 

 

ТРЪЖНА ДОКУМЕНТАЦИЯ, НЕОБХОДИМА ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА УЧАСТИЕ В ТЪРГА :

!!!Поставят се в запечатан плик с надпис конкурсна документация:

1.Заявление по образец

2.Удостоверение за актуално състояние, издадено от Търговския регистър

3.Декларация за липса на финансови задължения към СБР-Котел ЕООД

4.Удостоверение ,че кандидата не е обявен в ликвидация

5.Удостоверение ,че кандидата не е обявен и не се намира в открито производство по несъстоятелност

6.Декларация за приемане на клаузите по договора

7.Декларация за извършен оглед на обекта

8.Декларация за свързани лица по смисъла на §1.т1 от Допълнителните разпоредби на Закона з а предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси

9.Документ за внесен депозит за участие в търга

10.Документ за закупена тръжна документация

11.Списък на всички приложени документи,подписан от участника

12.Ценово предложение/задължително се поставя в запечатан непрозрачен плик с надпис”Предлагана цена”

ВНИМАНИЕ:Всички документи трябва да са с дата на издаване,предшестваща подаването им с предложението, не повече от 6 месеца или да са в срок на тяхната валидност,когато такава е записана в тях. Заверката за верноста на копието се извършва с подпис и печат на кандидата.

 

Не се допуска до търга кандидат,който:

- не представи някой от задължителните документи за участие в търга;

-е обявен или се намира в открито производство по несъстоятелност;

- е обявен или се намира в производство по ликвидация;

- има финансови задължения към СБР-Котел ЕООД;

- е свързано лице по смисъла на §1.т1 от допълнителните разпоредби на Закона з а предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси

 

*Всички документи трябва да са с дата на издаване,предшестваща подаването им с предложението не повече от 6 месеца или да са в срок на тяхната валидност,когато такава е записана в тях.Заверката за верноста на копието се извършва с подпис и печат на кандидата.

 

УПРАВИТЕЛ:/п/

/ д-р Цв. Влахов /

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Специализирана болница за рехабилитация-Котел ЕООД | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев